Blog

a

Barátokkal vagy nélkülük?

Minden kikapcsolódás alkalmával felmerül a kérdés, hogy hívjuk-e a barátainkat is és osszuk meg velük az élményt, vagy szóljon ez, most csak rólunk.

A Káli Art Inn-ben ez a két teljesen eltérő kikapcsolódási forma akár egyszerre is megvalósítható.

Hogyan?

Talán sokan tudják, hogy a Káli Art Inn híres arról, hogy vendégeink úgy érzik itt magukat, mintha csak ketten lennének az egész birtokon. 

A kertünkben rengeteg több kedves, csendes, elvonulásra alkalmas sarkot találni és az épületek kialakítása során is figyeltünk arra, hogy azok ne legyenek szobákkal túlzsúfolva, megmaradjon az intimitás érzése.

 

                                      Kali_art_inn_kerti_piheno_a_pajta_elott                          kali_art_inn_terace                       

 

 

Arról azonban kevesebben hallhattak, hogy mi a baráti társaságokra, több generációs családokra is gondoltunk, mindezt úgy, hogy közben a “csak mi ketten” élményről se kelljen a hozzánk érkezőknek lemondaniuk.

Foglalás előtt gyakran kérdezik tőlünk, hogy ha barátokkal érkeznének, hol tudnának úgy leülni beszélgetni, hogy ne zavarjanak másokat, illetve őket se zavarják és természetesen a saját szobájuk privát jellegéről se kelljen lemondaniuk. 


Az ilyen együttlétekre, pihenésekre olyan szobapárokat alakítottunk ki, melyekhez egy közösségi tér is tartozik, távol a Káli Art Inn többi vendégétől, mégsem a szobák falai között.
A Fehér és a Kék szoba, kandallós pihenővel:

 

kali_art_inn_feher_szoba     Kali_art_inn_pajta_nappali    Kali_art_inn_kek_szoba

 

 

A Fehér és a Kék szoba egy régi pajtaépület valamikori szénapadlásának két végében lett kialakítva

 

A két szobát függőfolyosó köti össze és alattuk egy igazán hangulatos tér helyezkedik el. Terméskő falainak köszönhetően az épület nyáron hűvös, az év maradék részében pedig a kandallóban ropogó tűz biztosít hangulatos környezetet, és persze a kellemes meleget.

Szerintünk ilyen a meghitt baráti beszélgetések tökéletes helyszíne. 

 

A Lakosztály és a Kaszinó szoba, elegáns szalonnal:

Legújabb szobánk a valamikori itt működő Tiszti Kaszinó emlékére készült. Stílusa röviden megfogalmazva, férfiasan romantikus, amit egy hatalmas, a lakótérben elhelyezett, kézzel gyártott rézkád egészít ki. Ezen a szinten helyezkedik el két szobájával, a Lakosztály is. A hátsó szobában alakítottuk ki a hálórészt és egy extra méretű, kényelmes, puha ággyal szereltünk fel. A másik szobában, amely szomszédos a Kaszinó szobával, kapott helyet a szalon.

 

                  kali_art_inn_suite      kali_art_inn_suite     kali_art_inn_kaszinoszoba

 

A helység felújításakor a nagyobb családokra is gondoltunk, így bent hagytuk Kaszinó szobából nyíló, régi, szalonba vezető bejáratot is. Így, ha az ajtókat összenyitjuk egy nagyon kellemes közös tér alakul ki, aminek különlegességét a régi és modern bútorok harmóniája és mennyezeten lévő freskó fokozza.

Látogasson el hát hozzánk, barátokkal vagy kettesben!

 

a