Káli vacsorák

a

Egy tartalmas nap végére koronát egy kellemes vacsora tehet.

A Káli Art éttermében a vacsora is egyedi...

Csütörtök, Péntek és Szombati napokra készülünk meleg vacsorával. 

Mindhárom napra más és más, négy fogásból álló menüt álmodunk meg és készítünk el.

A fogások kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy helyben termő és szezonális alapanyagból készüljön, gyakran van terítéken mangalica, borjú, kakas, kacsa és balatoni hal.

Előszeretettel használjuk a környéken megtermő élelmiszereket, mandulát, szőlőt, vadon termő gombákat.

Az ételeket úgy álmodjuk meg, hogy a "békebeli" magyar konyha receptúráit ötvözzük a mai kor igényével.

A fűszereket, magunk termesztjük a kiskertünkben, ahol tavasszal salátát, nyáron paradicsomot is szüretelünk.

 A kor sajátossága, hogy egyre több vendégünk érkezik speciális étkezési igénnyel. Semmi gond! Ha előre tudunk róla, akkor felkészülünk rá. Nekünk ez nem teher, hanem kihívás. Speciális igényű vendégünk számára is, teljes értékű vacsorát készítünk.

A hét további napjain éttermünkben zamatos helyi borokat és hozzájuk hideg, tapas jellegű vacsorát kínálunk, ezt a vacsorát, mi úgy nevezzük: #APROBUNOK

Éttermünkbe mindig szükséges előzetesen asztalt foglalni, mert esténként annyi ételt készítünk, ahány vendégre számítunk.

Asztalfoglalás: 0630 9228 715

A négy fogásból álló vacsora ára 16 800 Ft. Ez az ár tartalmaz ásványvizet és kávét vagy teát az étkezés után.

Úgy érzi, hogy nem tud este 4 fogást megenni? A fogások közül választhat kedvére hármat, mi azt is szívesen felszolgáljuk önnek!

Mi lesz a mai menü? Erről telefonon tudunk felvilágosítást adni, ugyanis minden nap más és más, attól függően, milyen friss alapanyag beszerezhető.

Milyen borokat tartunk? A környék pincéinek legszebb tételeiből, különös gonddal válogattuk össze a borlapunkat. Egytől-egyig, mindegyik remek!

Dress-code van? Arra kérjük vendégeinket, tiszteljék meg egymást, ez minden! 

a